Missing journal photo

User avatar
JayTurcot
WSC Local
Posts: 404
Joined: Thu Dec 30, 2004 1:46 am

Missing journal photo

Postby JayTurcot » Mon Feb 04, 2013 8:43 pm

Over a year ago, I created a post w/ an image attached:
http://www.windsurfcanada.com/index.cfm ... nalID=2146

From all external indications, there is still an image attached to this journal entry
e.g. my journal list shows a photo icon next to this entry, the calendar shows an icon, when I edit the post, I see the thumbnail for the image

however, when viewing the above link, no images appear.

Any chance full-size images were blasted if they are older than a certain age?

If it's any help, the preview asset is:
<img src="\journals\assets\m_newgraph38.gif" alt="" border="0">

Browsers: Chrome (OSX), Firefox (Centos)
Jay Turcot
"It's a crazy addiction we have isn't it?"

User avatar
KC5555
WSC Local
Posts: 638
Joined: Fri Mar 12, 2004 1:39 pm
Contact:

Re: Missing journal photo

Postby KC5555 » Tue Feb 05, 2013 12:46 pm

fixed! ?? !

never ending fight with javascript & jquery....map was knocked out as well...hopefully IMAGES, MAP and COMMENTS are up! cannot test on all platforms.

db

User avatar
JayTurcot
WSC Local
Posts: 404
Joined: Thu Dec 30, 2004 1:46 am

Re: Missing journal photo

Postby JayTurcot » Tue Feb 05, 2013 1:19 pm

Confirmed fixed (at least for that one link).

Tested on:
Windows 7 + IE 9
Linux + Firefox
OSX + Firefox 3.6, Chrome
Jay Turcot
"It's a crazy addiction we have isn't it?"


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests